
Η Ουγγαρία επιβεβαίωσε τα δύο πρώτα κρούσματα του νέου κορονoϊού στη χώρα. Είναι δύο Ιρανοί φοιτητές, όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν.
«Έχουμε τον πρώτο προσβληθέντα, ή μάλλον δύο ταυτόχρονα, τους οποίους χρειάστηκε να νοσηλεύσουμε λόγω της ασθένειας» είπε ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στον λογαριασμό του στο Facebook.
«Ακόμη δεν παρουσιάζουν συμπτώματα, όμως έχει επιβεβαιωθεί ότι πάσχουν», πρόσθεσε σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΕΠ.
Το Ιράν είναι μία από τις χώρες που έχουν πληγεί περισσότερο από την επιδημία, πέραν της Κίνας απ’ όπου ξεκίνησε ο κορονοϊός στα τέλη Δεκεμβρίου.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.