Αντίστροφη μέτρηση για το καλοκαίρι: 4 λεπτά μικρότερη η νύχτα και 4 λεπτά μεγαλύτερη η μέρα, ήδη!

Έκρηξη σε ΑΤΜ στο Περιστέρι – Ανατίναξαν δύο μηχανήματα στη Λεωφόρο Κηφισού

Έκρηξη σε ΑΤΜ στο Περιστέρι – Ανατίναξαν δύο μηχανήματα στη Λεωφόρο Κηφισού

Άγνωστοι προκάλεσαν έκρηξη σε δύο ΑΤΜ τα ξημερώματα στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, οι δράστες προχώρησαν σε έκρηξη στα δύο ΑΤΜ που βρίσκονται στην Λεωφόρο Κηφισού 80. Η έκρηξη έγινε στις 3:20 τα ξημερώματα, με τους δράστες να έχουν προκαλέσει μεγάλες ζημιές στα δύο μηχανήματα.

Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί αν αποπειράθηκαν να ανατινάξουν και τα δύο ΑΤΜ ή μόνο το ένα και απλά το δεύτερο υπέστη ζημιές από την έκρηξη. Άγνωστο παραμένει προς το παρόν το αν έχουν καταφέρει να αρπάξουν τις κασετίνες από την απόπειρα ληστείας που έκαναν οι άγνωστοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.