
Η Teresa Franzese, μια γυναίκα περίπου 40 ετών από την Νάπολη, πέθανε από κορωνοϊό το Σάββατο, ενώ είχε νωρίτερα εκείνη την εβδομάδα νοσούσε.
Παρόλα αυτά, σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης, το πτώμα της παρέμεινε στο σπίτι μαζί με τον αδερφό, τους γονείς της και άλλα μέλη της οικογένειάς της για περισσότερες από 36 ώρες, επειδή το γραφείο κηδειών αρνήθηκε να την παραλάβει!
«Η αδερφή μου πέθανε χθες βράδυ, πιθανώς από κορωνοϊό και περιμένω από τότε για απαντήσεις», καταγγέλλει σε ένα σοκαριστικό βίντεο στο Facebook ο αδερφός της γυναίκας.
Το βίντεο είναι ιδιαίτερα σκληρό. Ο άνδρας μιλά στην κάμερα και σε κάποια πλάνα φαίνεται πίσω του η νεκρή γυναίκα, ξαπλωμένη στο κρεβάτι.
Εν τω μεταξύ, μόνο μετά τον θάνατό της έγινε εξέταση και επιβεβαιώθηκε πως είχε νοσήσει από κορωνοϊό.
«Έπρεπε να τους αναγκάσω να έρθουν για να κάνουν το τεστ», δηλώνει ο αδελφός της, τονίζοντας ακόμα πως «είμαστε κατεστραμμένοι, η Ιταλία μας εγκατέλειψε»!
Μετά την δημοσιοποίηση του βίντεο, ένα άλλο γραφείο κηδειών έφτασε στο σπίτι και παρέλαβε το πτώμα.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.