«Άσφαιρες» και απροστάτευτες έρχονται οι FDI-Belharra! Απίστευτο;

Ανθελληνικό μίσος από Τούρκο «καλλιτέχνη»: «Να χτυπήσει ο κορωνοϊός την Ελλάδα» (βίντεο)

Ανθελληνικό μίσος από Τούρκο «καλλιτέχνη»: «Να χτυπήσει ο κορωνοϊός την Ελλάδα» (βίντεο)

O κορωνοϊός χτυπάει και την Τουρκία και ο τραγουδιστής Φικρέτ Σιμσέκ, εξορκίζει το κακό ερμηνεύοντας τη νέα του επιτυχία «Φύγε κορονοϊε, φύγε από εδώ» που γίνεται viral στα τουρκικά social media.

Μόνο που ο σολίστ του δημοφιλούς συγκροτήματος «Dadaşın Gönül Sesi» ζητάει με τους στίχους του να «φύγει» ο κορωνοϊός από την Τουρκία και να πάει στους… εχθρούς της, τον Σίσι και την Αίγυπτο, τον Άσαντ και τη Συρία, τον Πούτιν και τη Ρωσία, τον Τράμπ και τις ΗΠΑ και βέβαια την Ελλάδα, που χαρακτηρίζει «μαύρο λεκέ της εποχής».


Με δηλώσεις του σε τουρκικά ΜΜΕ, ο καταγόμενος από το Ερζερούμ καλλιτέχνης Σιμσεκ, ανέφερε πως: «Το κράτος μας πήρε πολλά μέτρα σχετικά με τον κορωνοϊό και είπε: «το κράτος αποφάσισε την εφαρμογή των 14 μέτρων και εμείς ως πολίτες αυτά πρέπει να τα εφαρμόσουμε».

Οι στίχοι του τραγουδιού «Φύγε κορωνοϊε, φύγε από εδώ» που συνέθεσε ο Σιμσέκ, μεταφράστηκαν από το tourkikanea.gr και έχουν ως εξής:

«Φύγε κορονοϊε φύγε από εδώ
Δεν ταιριάζεις στην Τουρκία μου
Φύγε κορονοϊε, φύγε από εδώ
Στους μουσουλμάνους δεν στεριώνεις.
Φύγε κορονοϊε φύγε από εδώ
Πάνε βόλτα στην Αίγυπτο
Εκεί να φτάσεις και στον Σίσι
Φτάσε και στον δολοφόνο Άσαντ
Φύγε κορονοϊε φύγε από εδώ
Ψάξε και τους Πούτιν και Τραμπ
Αυτοί έχουν και πολλά όπλα και πολλά λεφτά
Και οι δυο τους στο νεκροταφείο του χωριού.
Το κύμα καταπίνει τους μετανάστες
Ο μαύρος λεκές της εποχής
Χτύπα τις ελληνικές ακτές
Φύγε κορονοϊε, φύγε από εδώ
Έχει δούλους της Αμερικής
Που τους τραβάει από τη μύτη
Πάνε στον Oτζαλάν και στην FETO
Φύγε κορονοϊε, φύγε από εδώ
Υπάρχουν αυτοί που τους αρέσει ο Ραχίμ Σαγλαμ
Υπάρχουν αυτοί που τρώνε τα ανθρώπινα δικαιώματα
Υπάρχουν αυτοί που λένε πως είναι ομοφυλόφιλοι
Φύγε κορονοϊε, φύγε από δω»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.