Το είδαμε και αυτό: Δύο άνδρες παραβίασαν την απαγόρευση της κυκλοφορίας για να… σκάψουν τον αιγιαλό της Σκοπέλου

Το είδαμε και αυτό: Δύο άνδρες παραβίασαν την απαγόρευση της κυκλοφορίας για να… σκάψουν τον αιγιαλό της Σκοπέλου

Πιο ασυνήθιστο λόγο για την παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού, δεν θα μπορούσαν να φανταστούν οι αστυνομικοί του τμήματος Σκοπέλου οι οποίοι δέχθηκαν καταγγελία για παράνομες εργασίες στον αιγιαλό του νησιού και έκαναν έλεγχο σε δυο άνδρες.

Οι δυο Έλληνες ηλικίας 34 και 68 χρόνων πιάστηκαν στα πράσα την ώρα που έσκαβαν με φτυάρια στον αιγιαλό της Σκοπέλου για να διανοίξουν δύο μικρά αυλάκια, άγνωστο με ποιον σκοπό. Μάλιστα, ο 68χρονος είχε προσλάβει τον 34χρονο για να κάνει την εργασία, αλλά εκείνος δεν διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα που να δικαιολογούν τη μετακίνησή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι, βεβαιώθηκε σε βάρος του διοικητικό πρόστιμο 150 ευρώ, αλλά συνελήφθη μαζί με τον εργοδότη του. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομες εργασίες και βλάβη του περιβάλλοντος, με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.