ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

86η ΔΕΘ: Σε εξέλιξη συγκεντρώσεις και πορείες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (φώτο)

Από νωρίς έχουν κλείσει πολλοί δρόμοι

86η ΔΕΘ: Σε εξέλιξη συγκεντρώσεις και πορείες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (φώτο)

Στο πλαίσιο των εγκαινίων της ΔΕΘ και της ομιλίας του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, σε εξέλιξη βρίσκονται εδώ και λίγη ώρα, συγκεντρώσεις και πορείες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Περίπου στις 18.30 ξεκίνησε από την το ύψος της Καμάρας η πορεία φοιτητικών συλλογών, των εξωκοινοβουλευτικών της Αριστεράς, του ΜέΡΑ25, οργανώσεων και συλλογικοτήτων. Η πορεία αναμένεται να κινηθεί σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Στην πλατεία της Καμάρας έχουν συγκεντρωθεί άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου και αριστερών οργανώσεων. Σε λίγη ώρα αναμένεται να ξεκινήσουν πορεία.

Από νωρίς έχουν κλείσει πολλοί δρόμοι του κέντρου της Θεσσαλονίκης, ενώ πολύ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί σε διάφορα σημεία.

Με κεντρικό σύνθημα «Μηδενικές ανοχές και αντοχές» πραγματοποιείται από τις 6 το απόγευμα στο Άγαλμα του Ελ. Βενιζέλου, η συγκέντρωση των συνδικάτων της ΓΣΕΕ , της ΑΔΕΔΥ, της ΕΔΟΘ αλλά και του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συγκέντρωση του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ στην πλατεία της ΧΑΝΘ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.