Ενας παλιός χρόνος που άφησε τις περισσότερες εκκρεμότητες ever στο νέο έτος, σε όλα τα επίπεδα, εντός και εκτός Ελλάδος...

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Επιβλήθηκαν 430 «150αρια» – Μόλις 6 πρόστιμα για μετακινήσεις εκτός νομού

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Επιβλήθηκαν 430 «150αρια» – Μόλις 6 πρόστιμα για μετακινήσεις εκτός νομού

Γι’ ακόμα μια ημέρα η Ελληνική Αστυνομία συνέχισε τους εντατικούς ελέγχους για άσκοπες μετακινήσεις, όπου και επέβαλε 430 συνολικά πρόστιμα.

Από τις 06:00 έως τις 15:00 βεβαιώθηκαν σε όλη την επικράτεια: Έξι παραβάσεις για μετακινήσεις εκτός περιφερειακής ενότητας τόπου κατοικίας ως ακολούθως: Πέντε στην Κεντρική Μακεδονία και μία στην Αττική. Για τις παραβάσεις της απαγόρευσης κυκλοφορίας επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα 300 ευρώ, ενώ σε πέντε περιπτώσεις αφαιρέθηκαν επιπλέον και τα στοιχεία κυκλοφορίας των οχημάτων για (60) ημέρες. Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 1.347 παραβάσεις και έχουν επιβληθεί ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα (300 ευρώ), ενώ σε (882) περιπτώσεις αφαιρέθηκαν επιπλέον και τα στοιχεία κυκλοφορίας των οχημάτων για (60) ημέρες.

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Αναλυτικά οι παραβάσεις

430 παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα (150 ευρώ), ως ακολούθως:

194 στην Αττική,
45 στη Θεσσαλονίκη,
40 στην Κρήτη,
40 στην Κεντρική Μακεδονία,
26 στα Ιόνια Νησιά,
16 στη Δυτική Ελλάδα,
15 στην Πελοπόννησο,
14 στη Θεσσαλία,
13 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη,
10 στο Νότιο Αιγαίο,
7 στη Στερεά Ελλάδα,
4 στην Ήπειρο,
3 στο Βόρειο Αιγαίο και
3 στη Δυτική Μακεδονία.

Σημειώνεται ότι από τη Δευτέρα 23 Μαρτίου, ημερομηνία έναρξης του μέτρου, έχουν βεβαιωθεί συνολικά (58.025) παραβάσεις και έχουν επιβληθεί ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα (150 ευρώ).

Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.