
Η Θεσσαλονίκη επιστρέφει στην κανονικότητα με τη μερική άρση των μέτρων και οι αστυνομικοί άρχισαν να κόβουν κλήσεις, που είχαν σταματήσεις το τελευταίο δίμηνο…
Σε κεντρικούς δρόμους της πόλης βγήκε από νωρίς το πρωί η δημοτική αστυνομία της Θεσσαλονίκης, με την μερική άρση των περιοριστικών μέτρων να σηματοδοτεί και την επιστροφή στην κανονικότητα της αστυνόμευσης του ιστορικού κέντρου και σταδιακά και των κοινοτήτων.
Η σημερινή επιχείρηση είχε στόχο τους ελέγχους για παράνομη στάθμευση και παραβάσεις του ΚΟΚ, μιας και οι δρόμοι της πόλης γέμισαν και πάλι από αυτοκίνητα μετά από ενάμιση μήνα καραντίνας, ενώ αρκετές είναι ήδη και οι κλήσεις που κόπηκαν, κυρίως στις κεντρικές αρτηρίες.
Σύμφωνα μάλιστα με τον προϊστάμενο της δημοτικής αστυνομίας, Πέτρο Παπαφίλη, όσο περισσότερες επιχειρήσεις θα ανεβάζουν ρολά τόσο θα εντείνεται το εύρος της αστυνόμευσης.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.