Ν.Χαρδαλιάς: «Κλείνουμε την πλατεία της Αγ.Παρασκευής – Ακραίοι όσοι συγκεντρώθηκαν χθες»

Ν.Χαρδαλιάς: «Κλείνουμε την πλατεία της Αγ.Παρασκευής – Ακραίοι όσοι συγκεντρώθηκαν χθες»

Ο Νίκος Χαρδαλιάς αποκάλυψε σήμερα, πως η κυβέρνηση αποφάσισε να κλείσει την πλατεία της Αγίας Παρασκευής επειδή οι πολίτες «τολμούν» και… κάθονται, κάνοντας λόγω για «ακρότητες».

Σε μία πρωτοφανή εξέλιξη μετά την χθεσινή αποστολή αστυνομικών δυνάμεων στην πλατεία Αγίας Παρασκευής, για να απομακρύνουν βίαια πολίτες που απλά… κάθονταν, η κυβέρνηση έκλεισε την πλατεία.

Μάλιστα ο κ.Χαρδαλιάς κατηγόρησε τους πολίτες ότι προχώρησαν σε…. «ακρότητες».

«Τέλος τα όσα διαδραματίστηκαν στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής τις δύο προηγούμενες ημέρες δεν παραπέμπουν σε εικόνες πολιτών που έχουν ανάγκη να χαλαρώσουν και να εκτονωθούν από την ψυχολογική πίεση των προηγούμενων βδομάδων, αλλά σε κάποιους δεκάδες που δεν αντιλαμβάνονται την σοβαρότητα της κατάστασης, αγνοούν τους επιστήμονες υγείας και τις συμβουλές, περιφρονούν τις οδηγίες του κράτους για τους κανόνες του συγχρωτισμού ιδιαίτερα όταν δεν λαμβάνονται μέτρα προφύλαξης και προστασίας και κυρίως αδιαφορούν για τις ευθύνες τους απέναντι στις ευπαθείς ομάδες, χθες επιδόθηκαν σε ακρότητες και πέταξαν πέτρες σε στελέχη του ελεγκτικού μηχανισμού». είπε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

«Σας ενημερώνω εδώ και αρκετά λεπτά ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας βρίσκονται στον χώρο και με απόφαση μας η πλατεία Αγ.Ιωάννου θα παραμένει καθημερινά κλειστή από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 6 το πρωί, δεν θα διστάσουμε να προχωρήσουμε σε μέτρα τοπικής ισχύος, όπου σημειώνονται τέτοιες απαράδεκτες καταστάσεις».

Βέβαια και ο ίδιος ο υφυπουργός «συνωστίζονταν» πριν λίγες ημέρες χωρίς μέτρα προστασίας, ενώ στη δομή στο Κρανίδι όπου παράνομοι μετανάστες κόντεψαν να λιντσάρουν -όπως παραδέχθηκε και ο κ.Τσιόδρας- τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ δεν στάλθηκαν τα ΜΑΤ αλλά η κυβέρνηση «μίλησε» με εκπροσώπους τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ανενόχλητα συγκεντρώθηκαν επίσης και χιλιάδες μέλη του ΠΑΜΕ μπροστά από το Κοινοβούλιο και μάλιστα, πριν καν αρθεί η καραντίνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.