Τώρα, το ποιος είναι «κουκλίτσα» είναι συζητήσιμο...

Θεσσαλονίκη: Φορούσε μπλούζα με τον «Ήλιο της Βεργίνας» και τον ξυλοκόπησαν

Θεσσαλονίκη: Φορούσε μπλούζα με τον «Ήλιο της Βεργίνας» και τον ξυλοκόπησαν

«Άγνωστοι» στη Θεσσαλονίκη επιτέθηκαν σε 32χρονο που φορούσε μπλουζάκι με την ελληνική σημαία και τον ήλιο της Βεργίνας.

Ο 32χρονος έκανε βόλτα στη Θεσσαλονίκη όταν δέχτηκε αναίτια επίθεση από έξι άτομα. Οι δράστες κατάφεραν αρκετά χτυπήματα εναντίον του, πέταξαν το κινητό του τηλέφωνο στη θάλασσα και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής μπροστά σε δεκάδες περαστικούς , στο ύψος του “Μακεδονία Παλλάς”. Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Η αστυνομία εκτιμά ότι οι δράστες της επίθεσης ανήκουν στον «αντιεξουσιαστικό» (sic) χώρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.