Τελικά, ποιος είναι ο «κερατάς» των Βρυξελλών;

Sosna-R: Το αντιαεροπορικό σύστημα που δοκιμάζει ο ρωσικός Στρατός στο BTR-82

Sosna-R: Το αντιαεροπορικό σύστημα που δοκιμάζει ο ρωσικός Στρατός στο BTR-82

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Το αντιαεροπορικό σύστημα Sosna-R δοκιμάζει η Ρωσία για τοποθέτηση στα τροχοφόρα οχήματα BTR-82 προκειμένου να προσφέρουν αντιαεροπορική προστασία στους μηχανοκίνητους σχηματισμούς.

Το σύστημα χρησιμοποιεί το βλήμα 9M337 Sosna-R ο οποίος κατευθύνεται στο στόχο του μέσα ραντάρ ή ακτινοβολίας λέιζερ.

Το βλήμα αναπτύσσει μέγιστη ταχύτητα 4 mach και έχει μέγιστη εμβέλεια 10 χλμ. και μέγιστο ύψος εμπλοκής τα 10 χλμ.

Στο BTR-82 διακρίνονται δύο εξαπλοί εκτοξευτές.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.