Μετά από 16 χρόνια επιστρέψαμε ως οικονομία στο 2009! Hopeless country...

Υπόθεση Μαρκέλλας – «Βόμβες» Α. Κούγια: «Γνωστός επιχειρηματίας μου τηλεφώνησε εκ μέρους της 33χρονης»

Υπόθεση Μαρκέλλας – «Βόμβες» Α. Κούγια: «Γνωστός επιχειρηματίας μου τηλεφώνησε εκ μέρους της 33χρονης»

«Βόμβες» έριξε ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, υποστηρίζοντας ότι του τηλεφώνησε γνωστός δικηγόρος εκ μέρους της 33χρονης κατηγορούμενης για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας.

«Ο δικηγόρος της 33χρονης μου είπε να συναντηθούμε στην Αθήνα καθώς έχει να προτείνει κάτι πολύ σημαντικό για τη φτωχή οικογένεια του θύματος. Αμέσως μετά, μου τηλεφώνησε ένας πολύ γνωστός επιχειρηματίας και μου είπε -με έναν περίεργο τρόπο- ότι θέλει να συναντήσω τον κ. Νουζέλα και να κάνω δεχτό αυτό που θα μου προτείνει» ανέφερε ο κ. Κούγιας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.