Ντόναλντ, οι βόρειες ΗΠΑ λέγονται «Καναδάς» και οι νότιες «Μεξικό»! Just do it!

Στυλίδα: 6χρονη παρασύρθηκε με το θαλάσσιο στρώμα της

Στυλίδα: 6χρονη παρασύρθηκε με το θαλάσσιο στρώμα της

Mια 6χρονη που επέβαινε σε θαλάσσιο στρώμα παρασύρθηκε χθες από ρεύματα στη θαλάσσια περιοχή Άγιος Ιωάννης, με κατεύθυνση προς τη θαλάσσια περιοχή Μελίσσια, στη Στυλίδα.

Άμεσα στην περιοχή μετέβη περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος, καθώς και περιπολικό όχημα όπου εντόπισαν την ανήλικη και τη διέσωσαν, όντας καλά στην υγεία της.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, τo μικρό κοριτσάκι επιβιβάστηκε σε ιδιωτικό σκάφος και μεταφέρθηκε με ασφάλεια στην ξηρά, με τη συνοδεία του περιπολικού σκάφους του Λιμενικού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.