
Οκτώ νεκροί και 80 τραυματίες στις ταραχές που ξέσπασαν στην πόλη Αντάμα της Αιθιοπίας, μετά τη δολοφονία ενός δημοφιλούς τραγουδιστή, το βράδυ της Δευτέρας.
Σύμφωνα με τον Δρ. Μεκόνεν Φεγίσα, τον ιατρικό διευθυντή του μεγαλύτερου νοσοκομείου της Αντάμα, έξι άνθρωποι άφησαν την τελευταία τους πνοή καθ’ οδόν για το νοσοκομείο και άλλοι δύο ξεψύχησαν στην εντατική όπου είχαν μεταφερθεί.
Από τους περίπου 80 τραυματίες, οι περισσότεροι είχαν πυροβοληθεί, όμως ορισμένοι είχαν χτυπηθεί από πέτρες ή τους είχαν μαχαιρώσεις.
Η Αντάμα απέχει περίπου 90 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της πρωτεύουσας Αντίς Αμπέμπα.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.