ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ρωσία: Στέλνει στην Ελλάδα δύο ελικόπτερα για να συνδράμουν στη «μάχη» με τις δασικές πυρκαγιές

Ρωσία: Στέλνει στην Ελλάδα δύο ελικόπτερα για να συνδράμουν στη «μάχη» με τις δασικές πυρκαγιές

Στον πλευρό της Ελλάδος, είναι η ρωσική αεροπορική εταιρεία UTair, καθώς στέλνει στη χώρα μας, δύο ελικόπτερα προκειμένου να συνδράμουν στη μάχη με τις δασικές πυρκαγιές.

«Η UTair έστειλε δύο ελικόπτερα Mi-8AMT με πληρώματα και τεχνικό προσωπικό στην Ελλάδα για να βοηθήσει τη χώρα να αντιμετωπίσει τις δασικές πυρκαγιές» ανέφερε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Η εταιρεία έχει μεγάλη εμπειρία από την αντιμετώπιση πυρκαγιών σε όλο τον κόσμο.

Η UTair χρησιμοποιεί ελικόπτερα Ka-32, Mi-8 και Mi-8MTV/AMT που μπορούν να μεταφέρουν 5 τόνους νερού και σε περίπτωση πολύ μεγάλης φωτιάς, Mi-26, που μπορούν να μεταφέρουν 15 τόνους νερού.

«Για να βοηθήσουμε την Ελλάδα να αντιμετωπίσει τις πυρκαγιές, στέλνουμε τα νέα μας ελικόπτερα Mi-8AMT, που μπορούν να ρίχνουν νερό με ακρίβεια στην εστία της φωτιάς» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της υπηρεσίας ελικοπτέρων της UTair, Μαράτ Καρμαζίν.

Τα ελικόπτερα της εταιρείας θα επιχειρούν στη Χίο και την Κρήτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.