Μια μεγάλη δύναμη ενισχύσεων του Συριακού στρατού (SAA) αυτή την εβδομάδα, φαίνεται σε βίντεο να κατευθύνετε προς τη νότια επαρχεία του Ιντλίμπ, εν μέσω αναφορών για μια νέα επίθεση στο Jabal Al-Zawiya.

Σύμφωνα με πηγές από την περιοχή του Ιντλίμπ, πριν από λίγες ώρες έφθασαν στο σημείο και οι ελίτ της 25ης Μεραρχίας ειδικών αποστολών του Συριακού Αραβικού Στρατού, μετά από εντολές μαζικής ανάπτυξης στη συγκεκριμένη περιοχή.

Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, οι ενισχύσεις του Συριακού Στρατού φαίνονται να κατευθύνονται προς το Ιντλίμπ, με διάφορα οχήματα.

Οι νέες αναφορές από την περιοχή θέλουν να πραγματοποιείτε μια νέα επίθεση, εν μέσω της κατάρρευσης της συμφωνίας για κατάπαυση του πυρός η οποία υπεγράφη στη Μόσχα, στις 5 Μαρτίου.

Η επίθεση του Συριακού Στρατού θα στοχεύσει την ευρύτερη περιοχή της Jabal Al-Zawiya, η οποία είναι σήμερα τόπος καθημερινών συγκρούσεων μεταξύ των δυνάμεων του SAA και τζιχαντιστών ανταρτών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, η περιοχή της Jabal Al-Zawiya είναι από τα τελευταία μεγάλα οχυρά των τζιχαντιστών στη Συρία. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, αν η περιοχή χαθεί για τους Τζιχαντιστές, τότε ο Συριακός Στρατός θα βρίσκεται «μια ανάσα» από την πρωτεύουσα της περιοχής, την πόλη Ιντλιμπ, για πρώτη φορά από τότε που έχασαν την πόλη τον Απρίλιο του 2015.