Η τροπολογία Κεφαλογιάννη δεν είναι ούτε καλή, ούτε κακή. Ούτε δίκαιη, ούτε άδικη. Είναι ένας καλός λόγος μετανάστευσης...

Ζάκυνθος: Συνελήφθη αλλοδαπός για εμπόριο αέριου γέλιου στον Λαγανά

Ζάκυνθος: Συνελήφθη αλλοδαπός για εμπόριο αέριου γέλιου στον Λαγανά

Η αστυνομία μπορεί να καραδοκεί, όμως εντός των καταστημάτων στον Λαγανά συνεχίζεται κανονικά η διακίνηση συσκευασιών με το επικίνδυνο αέριο γέλιου, το οποίο οδήγησε στην σύλληψη ενός αλλοδαπού το βράδυ του Σαββάτου.

Κατά την διάρκεια της έρευνας που έγινε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας του αλλοδαπού, βρέθηκαν διάφορες συσκευασίες που περιείχαν 120 αμπούλες του «laughing gas», τις οποίες διέθετε προς πώληση σε νεαρούς τουρίστες.

Οι αμπούλες με το αέριο γέλιου κατασχέθηκαν και ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, ο οποίος του άσκησε δίωξη για παράβαση της νομοθεσίας περί τροφίμων, μια και το συγκεκριμένο αέριο δεν περιλαμβάνεται στη λίστα των απαγορευμένων ναρκωτικών ουσιών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.