ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

«Κόλαση» στην Λωρίδα της Γάζας εν μέσω υπογραφής της ιστορικής συμφωνίας ειρήνης του Ισραήλ με ΗΑΕ & Μπαχρέιν (βίντεο)

«Κόλαση» στην Λωρίδα της Γάζας εν μέσω υπογραφής της ιστορικής συμφωνίας ειρήνης του Ισραήλ με ΗΑΕ & Μπαχρέιν (βίντεο)

Ισραηλινά αεροσκάφη βομβάρδισαν διάφορες συνοικίες στη Λωρίδα της Γάζας και ταυτόχρονα προειδοποιητικές σειρήνες για πυραύλους από τον παλαιστινιακό θύλακα ήχησαν στο νότιο Ισραήλ.

Αυτόπτες μάρτυρες τόνισαν ότι ένα στρατόπεδο της Χαμάς βομβαρδίστηκε στην ισραηλινή αεροπορική επιδρομή.

​Ο ισραηλινός Στρατός, που δεν επιβεβαίωσε αμέσως την επίθεση, είπε ότι οι προειδοποιητικές σειρήνες για πυραύλους ενεργοποιήθηκαν σε ισραηλινές κοινότητες που συνορεύουν με την Λωρίδα της Γάζας.

https://twitter.com/ShehabAgencyEn/status/1306062036510609408

Πιο πριν μια ρουκέτα που εκτοξεύτηκε από Παλαιστίνιους μαχητές από τη Γάζα έπληξε την παράκτια ισραηλινή πόλη Αστοντ, τραυματίζοντας δύο άτομα.

Δεν είναι τυχαίο ότι εκείνη την στιγμή ο Ισραήλ και δύο αραβικά κράτη του Κόλπου – τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Μπαχρέιν – υπέγραφαν σε επίσημη τελετή στον Λευκό Οίκο ιστορικές συμφωνίες ειρήνευσης.

https://twitter.com/sarah_hassan94/status/1306041824210046978

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/IntelDoge/status/1306058655738089472

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.