ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αρμενική Εθνική Επιτροπή Ελλάδος: «Περιμέναμε μια πιο σθεναρή στάση από την κυβέρνηση Μητσοτάκη» (φώτο)

Αρμενική Εθνική Επιτροπή Ελλάδος: «Περιμέναμε μια πιο σθεναρή στάση από την κυβέρνηση Μητσοτάκη» (φώτο)

Την «ουδέτερη» ανακοίνωση του ελληνικού ΥΠΕΞ καταδικάζει με ανάρτηση της στα μέσα κοινωνική δικτύωσης η Αρμενική Εθνική Επιτροπή Ελλάδος.

Εκτιμήσεις παρατηρητών είναι ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν καταδικάζει τους Αζέρους εξαιτίας της συνέργειας στον αγωγό ΤΑΡ, που έχει «διαβρώσει» πολυποίκιλα τα εθνικά ανακλαστικά στο θέμα της παραδοσιακής στήριξης της Αρμενίας από την Ελλάδα.

Η Αρμενική Εθνική Επιτροπή Ελλάδος εκφράζει την ”Έντονη δυσαρέσκειά της για την ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδος, η οποία αγνοεί το γεγονός ότι επιτιθέμενη πλευρά είναι το Αζερμπαϊτζάν και απλώς καλεί τα μέρη να δείξουν αυτοσυγκράτηση.

Ειλικρινά περιμέναμε μια πιο σθεναρή στάση από την Ελληνική Κυβέρνηση.

Ας θυμηθούμε την πολύ πρόσφατη γενναία στάση του Υπουργείου Εξωτερικών της Αρμενίας που στάθηκε αλληλέγγυα και έτοιμη να συνδράμει στην Ελλάδα στο ζήτημα της τουρκικής επιθετικότητας στο Αιγαίο. Κρίμα…”, καταλήγει η Αρμενική Εθνική Επιτροπή Ελλάδος.

Η Αρμενική Εθνική Επιτροπή εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της για την ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλαδος,…

Δημοσιεύτηκε από Αρμενική Εθνική Επιτροπή Ελλάδος – Armenian National Committee of Greece στις Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020

ΥΠΕΞ: «Παρακολουθούμε με ιδιαίτερη ανησυχία την κλιμάκωση της έντασης στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ»

«Παρακολουθούμε με ιδιαίτερη ανησυχία την κλιμάκωση της έντασης στην περιοχή του Ναγκόρνο-Καραμπάχ, που προκάλεσε και θύματα μεταξύ αμάχων», αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών, σε ανακοίνωσή του, σχετικά με τις εξελίξεις στην περιοχή.

«Καλούμε όλα τα μέρη να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση, να προβούν σε άμεση παύση των εχθροπραξιών και να επιστρέψουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων στο πλαίσιο της Ομάδας Μινσκ», προσθέτει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η ειρηνική επίλυση των διαφορών στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου είναι μονόδρομος για την περιφερειακή ασφάλεια και σταθερότητα», σημειώνει του υπουργείο Εξωτερικών και καταλήγει: «Αναμένουμε ότι κάθε ενέργεια και δήλωση από πλευράς εμπλεκομένων αλλά και τρίτων θα εντάσσεται σε αυτήν τη λογική, αποφεύγοντας την υποδαύλιση της έντασης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.