Οι ιρανικοί πύραυλοι φτάνουν μέχρι την Ιταλία. Απλά το αναφέρουμε...

Διπλή δολοφονία στο Λουτράκι – Γείτονες άτυχου φαρμακοποιού: «Πάντα ευγενικός και εξυπηρετικός»

Διπλή δολοφονία στο Λουτράκι – Γείτονες άτυχου φαρμακοποιού: «Πάντα ευγενικός και εξυπηρετικός»

Μία βδομάδα έχει περάσει από την ημέρα που σημειώθηκε η διπλή δολοφονία στο Φλάμπουρο Λουτρακίου. Μάλιστα, οι κηδείες των δύο θυμάτων έγιναν σε βαρύ πένθος για τους οικείους τους.

​Τα καλύτερα λόγια λένε οι άνθρωποι της γειτονιάς του, για τον άτυχο Γιάννη Ζωνίτσα που δολοφονήθηκε μαζί με τη φίλη του Φωτεινή – Σβετλάνα.

​Βρέθηκαν και οι δύο νεκροί σε μία λίμνη αίματος, άγρια δολοφονημένοι ενώ ο βασικός ύποπτος παραμένει ασύλληπτος.

“Το καλύτερο παιδί”, “Πάντα ευγενικός και εξυπηρετικός”, “Ήσυχο παιδί και ευγενικό”, “Πάντα με εξυπηρετούσε και με πείραζε με αστεία. Έχω στεναχωρηθεί πολύ. Ήταν πολύ καλό παιδί”, είναι τα λόγια γειτόνων του άτυχου φαρμακοποιού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.