
Η επιτροπή των Αρμενίων στις ΗΠΑ δημοσιεύει ντοκουμέντα σχετικά με τα τουρκικά UAV Bayraktar τα οποία χρησιμοποιεί το Αζερμπαϊτζάν κατά των Αρμενικών ΕΔ.
Ντοκουμέντα που αποδεικνύουν ότι τα δήθεν τουρκικά UAV είναι κατασκευασμένα με συστήματα, από τον Καναδά και τη Γαλλία που τώρα διέκοψαν τη πώληση εξαρτημάτων, τη Βρετανία και φυσικά τη Γερμανία.
Ποια είναι τα ντοκουμέντα; Τα συντρίμμια από Bayraktar που κατέρριψαν οι Αρμένιοι.
Δείτε ΕΔΩ τα στοιχεία και τις φωτογραφίες που δημοσιοποιούν οι Αρμένιοι που ζουν στην Αμερική.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.