ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Διαφήμιση από την βρετανική Αστυνομία: Βλέπετε κάποιον δικό σας να ριζοσπαστικοποιείται; «Καρφώστε» τον τώρα

Διαφήμιση από την βρετανική Αστυνομία: Βλέπετε κάποιον δικό σας να ριζοσπαστικοποιείται; «Καρφώστε» τον τώρα

Μια διαφήμιση που επιδέχεται πολλών ερμηνειών εμφανίστηκε στη βρετανική τηλεόραση από αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

Σε αυτή καλεί τα μέλη μιας οικογένειας να επέμβουν αμέσως και να ειδοποιήσουν τις αρχές εάν διαπιστώσουν εάν κάποιο δικό τους άτομο εμφανίζει σημάδια ριζοσπαστικοποίησης μέσω του διαδικτύου.

Τότε θα εμφανιστούν κάποιοι «ειδικοί» για να «σώσουν» την κατάσταση.

Το διαφημιστικό επιδέχεται πολλών ερμηνειών βέβαια. Τι εννοούν με την έννοια ριζοσπαστικοποίηση; Είναι για παράδειγμα ριζοσπαστικοποίηση εάν κάποιος εκφράζει αντίθετη άποψη για το εμβόλιο του κορωνοϊού ή εάν διάκειται αντίθετα στα μέτρα του lockdown ή εάν είναι αντίθετος σε άλλα θέμτα όπως οι ηλεκτρονικές ταυτότητες κ.α.

Το πρόβλημα όμως δεν είναι πως η διαφήμιση δεν λέει προσπαθήστε να τον βοηθήσετε και εάν θέλετε συμβουλή ρωτήστε μας έστω και ανώνυμα, αλλά καλέστε μας στο σπίτι σας και θα το αναλάβουμε εμείς…

Αφορά και τους μουσουλμάνους εάν διαπιστώσουν ότι κάποιο μέλος της οικογένειάς του ρέπει προς τον εξτρεμισμό ή όχι;

Πάντως το φαινόμενο μέλη οικογενειών να καλούν τις αρχές γιατί βλέπουν ένα άλλο συγγενικό τους πρόσωπο να μην ακολουθεί τις «κυβερνητικές εντολές» έχουμε να δούμε από την εποχή της ναζιστικής Γερμανίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.