Μ.Χρυσοχοΐδης: «Ο Χ.Παππάς θα συλληφθεί»

Μ.Χρυσοχοΐδης: «Ο Χ.Παππάς θα συλληφθεί»

Ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, αγνοείται εδώ και περίπου δύο μήνες, όμως ο υπουργός Προστασίας του πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, υποστηρίζει πως θα συλληφθεί.

«Ο κ. Παππάς θα συλληφθεί. Θα παραδοθεί στις δικαστικές αρχές και θα πάει στην φυλακή», είπε σε πρωινή εκπομπή ο υπουργός, όταν και ερωτήθηκε για το θέμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.