
Τούρκοι στρατιωτικοί έφτασαν σήμερα στο Αζερμπαϊτζάν, πριν από τη λειτουργία ενός κοινού κέντρου Ρωσίας-Τουρκίας για την επιτήρηση της κατάπαυσης του πυρός μεταξύ της Αρμενίας και του Αζερμπαϊτζάν, στην αμφισβητούμενη περιοχή του Ναγκόρνο Καραμπάχ.
Σύμφωνα με το NTV, το κέντρο επιτήρησης θα αρχίσει να λειτουργεί από τον Ιανουάριο. Η Άγκυρα δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει την άφιξη των στρατιωτικών της στο Αζερμπαϊτζάν.
Μετά την υπογραφή από τους ηγέτες της Ρωσίας, της Αρμενίας και του Αζερμπαϊτζάν μιας κοινής δήλωσης κατάπαυσης του πυρός στη μη αναγνωρισμένη περιοχή του Ναγκόρνο Καραμπάχ στις 9 Νοεμβρίου, η Μόσχα και η Άγκυρα προχώρησαν στην υπογραφή ενός μνημονίου για την οργάνωση ενός κέντρου στο Αζερμπαϊτζάν, το οποίο θα επιτηρεί από κοινού την κατάπαυση του πυρός στην αμφισβητούμενη περιοχή.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.