
Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στο Αγρίνιο λίγο πριν από της δύο το μεσημέρι.
Συγκεκριμένα σημειώθηκε μία σφοδρή σύγκρουση ΙΧ επιβατικού με ασθενοφόρο ιδιωτικής κλινικής, στον κόμβο του νοσοκομείου του Αγρινίου.
Οι συνθήκες του τροχαίου δεν έχουν αποσαφηνιστεί ακόμη, αλλά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ΙΧ φέρεται να προσέκρουσε στο ασθενοφόρο, τη στιγμή που το δεύτερο όχημα, εξέρχονταν από το νοσοκομείο με προορισμό την πόλη του Αγρινίου.
Από την σύγκρουση, τραυματίστηκαν ο οδηγός και η συνοδηγός του ΙΧ, τα οχήματα υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές, ενώ ξηλώθηκε φωτεινός σηματοδότης. 
Πηγή: Agriniopress
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.