Στις υποκλοπές έρχεται το μεγάλο «μπαμ«...

Αζερμπαϊτζάν σε τουρκικές εταιρείες: «Ελάτε να επενδύσετε στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ»

Αζερμπαϊτζάν σε τουρκικές εταιρείες: «Ελάτε να επενδύσετε στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Κάλεσμα προς τουρκικές και πακιστανικές εταιρείες απηύθυνε ο υπουργός Εξωτερικών του Αζερμπαϊτζάν, Τζεϊχούν Μπαϊράμοφ, ζητώντας τους να συμμετάσχουν στην ανοικοδόμηση της γης που ανακτήθηκε στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ.

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, δήλωσε ότι μαζί με τους ομόλογους του του Πακιστάν και του Αζερμπαϊτζάν έχουν αποφασίσει να αναπτύξουν θέσει σε πολλούς τομείς, προσθέτοντας πως «αποφασίσαμε να λάβουμε σημαντικά μέτρα για τη βελτίωση της σταθερότητας και της ευημερίας».

Η συνάντηση των ισλαμικών χωρών Τουρκίας, Αζερμπαϊτζάν και Πακιστάν πραγματοποιήθηκε στην πρωτεύουσα του Πακιστάν, Ισλαμαμπάντ, ως συνέχεια τη συνόδου κορυφής του 2017 στο Μπακού.

Ενώ αποφασίστηκε να διεξάγουν πιο συχνά αυτές τις μορφές των συναντήσεων, με τον Τσαβούσογλου να δηλώσει χαρακτηριστικά «δεν χρειάζεται να περιμένουμε κάθε 3 ή 4 χρόνια».

Σύμφωνα με την Haber Turk στη συνάντηση συζητήθηκε «η ανάπτυξη των υποδομών, ιδίως στους τομείς των μεταφορών και της ενέργειας».

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.