Θέμα στα βρετανικά ΜΜΕ το τριχωτό στέρνο του Κ.Μητσοτάκη στον εμβολιασμό: «Χρειαζόμαστε το καυτό & μαυρισμένο κορμί του»

Θέμα στα βρετανικά ΜΜΕ το τριχωτό στέρνο του Κ.Μητσοτάκη στον εμβολιασμό: «Χρειαζόμαστε το καυτό & μαυρισμένο κορμί του»

Η φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη στον εμβολιασμό του με τη δεύτερη δόση, στην οποία έδειξε το δασύτριχο στήθος του δεν πήρε διαστάσεις μόνο στο ελληνικό twitter αλλά και στα βρετανικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα στις ιστορικές εφημερίδες The Times & Evening Standard οι οποίες τη σχολιάζουν με «ελαφριά» διάθεση.

Συγκεκριμένα η δημοφιλής αγγλική εφημερίδα Evening Standard γράφει σε άρθρο με τίτλο «Ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ρίχνει το Διαδίκτυο με μια καυτή τόπλες φωτογραφία εμβολιασμού».

«Ξεκουμπώνει σιγά-σιγά το πουκάμισο, διατηρώντας έντονη επαφή με τα μάτια καθώς οι μαλακές τρίχες στο στήθος του και οι σκληροί του μύες έρχονται στο επίκεντρο. «Είμαι έτοιμος», λέει, αφαιρώντας με σιγουριά το πουκάμισό του. γέρνει πίσω και περιμένει… Όχι, αυτή δεν είναι η αρχή ενός κακά γραμμένου μυθιστορήματος Mills & Boon, αλλά το καυτό Covid εμβόλιο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η φωτογραφία του εμβολίου έχει γίνει τελετή. Δεν έχετε κάνει το εμβόλιο εάν δεν έχετε μοιραστεί μια φωτογραφία που το κάνετε. Μέρα με τη μέρα, βλέπουμε εικόνες των ηλικιωμένων, με τους μεγάλους ζακέτες M&S τους, καθώς περιμένουν ιερή ανοσοποίηση. Και είμαστε ευχαριστημένοι: οι ευάλωτοι, οι ηλικιωμένοι και οι αδύναμοι μας, φροντίζονται πρώτα όπως θα έπρεπε να συμβαίνει σε οποιαδήποτε ηθική κοινωνία. Είναι υπέροχο.

Όμως, πραγματικά δεν συνειδητοποιήσαμε πόσο χρειαζόμασταν τον Μητσοτάκη και τον ευθύ μαυρισμένο κορμό του. Σε έναν πανδημικό κόσμο, όπου η ανάρτηση του εμβολίου στο Instagram έχει γίνει το απόλυτο σύμβολο status, ο Μητσοτάκης είναι αυτός που θα πρέπει να ξεπεράσουν. (AP)

Φυσικά, δεν υπάρχει απολύτως ανάγκη να είναι τόπλες. Ένα μπλουζάκι ή ακόμα και ένα χαλαρό πουκάμισο θα είχε αφήσει αρκετό χώρο για τη νοσοκόμα (τυχερή, κλαίμε!) Για να σηκώσει το μανίκι και να διαχειριστεί το σωτήριο τρύπημα. Αλλά όχι. Το πουκάμισο είναι σφιχτό, κολλητό, αν θέλετε – και σε τι κορμί κολλάει. Λίγες επιπλέον ασκήσεις σήμερα το πρωί, κύριε Μητσοτάκη;

Και τι βλέπουμε; Ένα κολιέ που κρέμεται δελεαστικά ανάμεσα στο γυμνασμένο στήθος του. Συνήθως δεν βλέπουμε δερμάτινα κοσμήματα σε άντρες άνω των 20 ετών και όχι σε ένα κενό χρόνου, αλλά στον Μητσοτάκη λειτουργεί.

Τότε υπάρχει η στάση. Ανυπόμονη και σιγοκαίει, φωνάζει: «Έχω περάσει μήνες να κάνω γυμναστική με τον Joe Wicks για αυτή τη στιγμή και έχει αποδώσει.» Ξέρει τι κάνει. Αυτή είναι η δεύτερη δόση του εμβολίου, για τον πρώτο γύρο φορούσε ένα κατάλληλο μπλουζάκι με εύκολη πρόσβαση. Αυτή τη φορά, ήξερε τι απαιτείται: μία πολύ καυτή φωτογραφία του πολύ καυτού κορμού του, υπογεγραμμένο, σφραγισμένο, παραδόθηκε….»

Τον εμβολιασμό του πρωθυπουργού σχολιάζει και η ιστορική εφημερίδα The Times σε άρθρο με τίτλο «Έξω το στήθος! Ο Έλληνας πρωθυπουργός μας το δείχνει στη φωτογραφία εμβολιασμού»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.