«Διερευνητικές συνομιλίες και αμυντικοί εξοπλισμοί» – Διαδικτυακή εκδήλωση του τμήματος AHEPA HJ-40 Ψυχικού

«Διερευνητικές συνομιλίες και αμυντικοί εξοπλισμοί» – Διαδικτυακή εκδήλωση του τμήματος AHEPA HJ-40 Ψυχικού

Με αφορμή την επανέναρξη των διερευνητικών επαφών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, ο Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Ριζόπουλος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Τμήματος AHEPA HJ–40 Ψυχικού, σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε ενημερωτική διαδικτυακή εκδήλωση, που θα μεταδοθεί το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 18:00.

Στην εκδήλωση θα αναλυθούν οι τελευταίες εξελίξεις επί θεμάτων γεωπολιτικής από τον Πρόεδρο της Επιστημονικής Επιτροπής Γεωπολιτικής AHEPA R10 Europe, Καθηγητή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, Ιωάννη Θ. Μάζη με θέμα της ομιλίας του: «Οι διερευνητικές συνομιλίες: παγίδες και ευκαιρίες».

Για τα νέα αμυντικά συστήματα, θα αναφερθεί το μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής Γεωπολιτικής AHEPA R10 Europe, Καθηγητής της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων κ. Κωνσταντίνος Γρίβας με θέμα της ομιλίας του: «Οι Ελληνικοί εξοπλισμοί και η σημασία τους στο είδος και στον χρονισμό τους».

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο στρατιωτικός συντάκτης του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 κ. Χρήστος Μαζανίτης. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Supreme Governor AHEPA R10 Europe κ. Φάνος Πιτυρής

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει ζωντανά την εκδήλωση στη σελίδα της AHEPA HELLAS στο Facebook: LIVE EVENT: facebook.com/ahepa.hellas

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.