
Η αστυνομία της Μόσχας έθεσε υπό κράτηση περίπου 100 ανθρώπους σήμερα σε διαδήλωση υπέρ του φυλακισμένου επικριτή του Κρεμλίνου Αλεξέι Ναβάλνι, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες του Reuters.
Οι αρχές της ρωσικής πρωτεύουσας είπαν ότι περίπου 300 άτομα συμμετέχουν στην πορεία, την οποία χαρακτήρισαν διαδήλωση για την οποία δεν έχει δοθεί η σχετική άδεια.
Νωρίτερα η ΜΚΟ OVDI έκανε λόγο για 261 ανθρώπους υπό κράτηση.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.