
Δύο νεκροί πράκτορες και άλλοι τρεις τραυματίες ήταν ο απολογισμός από ένα περιστατικό με πυροβολισμούς, που σημειώθηκε στη νότια Φλόριντα.
Νεκρός είναι και ο ύποπτος δράστης, σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει.
Οι πράκτορες κλήθηκαν να επέμβουν την Τρίτη, έπειτα από την έκδοση εντάλματος, σε υπόθεση παιδικής πορνογραφίας, σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι αρχές.
Ο δράστης βρισκόταν μέσα σε μια μονάδα συγκροτήματος διαμερισμάτων, όταν περικυκλώθηκε από τους πράκτορες και τις αστυνομικές αρχές.
Αξιωματούχος της αστυνομίας είπε στο Associated Press ότι πολλοί πράκτορες του FBI δέχθηκαν πυροβολισμούς, ενώ η έκταση των τραυματισμών τους δεν ήταν άμεσα γνωστή.
Μάρτυρας ανέφερε πως άκουσε αρκετούς πυροβολισμούς, ενώ στη συνέχεια είδε περιπολικά και ασθενοφόρα να βρίσκονται στο σημείο, ενώ αστυνομικοί βρίσκονταν πάνω από έναν τραυματία.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.