ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Εύοσμος: Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας κατά του lockdown – «Μας βάλατε φυλακή για 11 κρούσματα» (βίντεο)

Εύοσμος: Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας κατά του lockdown – «Μας βάλατε φυλακή για 11 κρούσματα» (βίντεο)

Για ακόμη μία ημέρα διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε έξω από το δημαρχείο στον δήμο Κορδελιού- Ευόσμου, για τα περιοριστικά μέτρα.

Όπως αναφέρουν κάτοικοι, ζήτησαν διαφάνεια, σχετικά με το πως ο Δήμος μπήκε στο κόκκινο, με μόνο 11 κρούσματα, όμως ούτε ο Δήμαρχος γνώριζε την πορεία και την εξέλιξη της υπόθεσης της καραντίνας. Το μόνο που γνώριζε ήταν ότι δόθηκαν τα κρούσματα στον κ. Χαρδαλιά κι αυτός έβαλε τον Δήμο στο κόκκινο, όπως αναφέρουν κάτοικοι που διαμαρτύρονταν για τα μέτρα.

Όπως λένε οι κάτοικοι υπάρχει ένας παραλογισμός, ενώ τα μέτρα θα φέρουν την οικονομική καταστροφή στον δήμο Ευόσμου. Ζητούν το άνοιγμα των καταστημάτων και των σχολείων.

Επίσης κινητοποιήσεις πραγματοποίησαν εργαζόμενοι, ανταποκρινόμενοι σε κάλεσμα σωματείων.

Ζητούν, μεταξύ άλλων, τη διενέργεια τεστ για τον κορωνοϊό κάθε εβδομάδα σε χώρους εργασίας με ευθύνη του κράτους και της εργοδοσίας, την λήψη μέτρων προστασίας για τους εργαζόμενους και την ενίσχυση του συγκοινωνιακού δικτύου στον δήμο Κορδελιού- Ευόσμου για να μην δημιουργείται συνωστισμός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο δημαρχείο και στη συνέχεια έκαναν πορεία, που κατέληξε στο αρχικό σημείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.