ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Οι ΗΠΑ καταδικάζουν την «απoτρόπαια βία» των δυνάμεων ασφαλείας της Μιανμάρ

Οι ΗΠΑ καταδικάζουν την «απoτρόπαια βία» των δυνάμεων ασφαλείας της Μιανμάρ

Την «απoτρόπαια βία» των δυνάμεων ασφαλείας της Μιανμάρ (Βιρμανία) κατά την φονική επιχείρηση καταστολής κατά των διαδηλωτών καταδίκασε ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Αντονι Μπλίνκεν.

«Στεκόμαστε με αποφασιστικότητα στο πλευρό του θαρραλέου λαού της Βιρμανίας και ενθαρρύνουμε όλες τις χώρες να μιλήσουν με μία φωνή για να υποστηρίξουν την βούλησή του», έγραψε στο Twitter ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες «θα συνεχίσουν να επιδιώκουν λογοδοσία για τους υπεύθυνους».

Οι δυνάμεις ασφαλείας της Μιανμάρ άνοιξαν σήμερα πυρ εναντίον των διαδηλωτών, σκοτώνοντας τουλάχιστον 18 ανθρώπους στην αιματηρότερη επιχείρηση καταστολής των εκδηλώσεων διαμαρτυρίας στην χώρα μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα της 1ης Φεβρουαρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.