ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Υπόθεση εξαφάνισης Μαντλίν: Νέα στοιχεία για τον Γερμανό παιδόφιλο Κ.Μπρίκνερ (βίντεο)

Υπόθεση εξαφάνισης Μαντλίν: Νέα στοιχεία για τον Γερμανό παιδόφιλο Κ.Μπρίκνερ (βίντεο)

Στο «φως» της δημοσιότητας έρχονται νέες πληροφορίες, σχετικά με τον Γερμανό παιδόφιλο Κρίστιαν Μπρίκνερ ο οποίος και είναι ο βασικός ύποπτος στην υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν Μακάν.

“Ο Κρίστιαν Μπρίκνερ είναι εγκληματίας που έχει διαπράξει εγκλήματα με οικονομικά κίνητρα όπως διαρρήξεις και διακίνηση ναρκωτικών. Ωστόσο, έχει και μία πιο σκοτεινή πλευρά”, είπε ο αναλυτής εγκλημάτων Mark Hofmann.

“Πήγαινε από δουλειά σε δουλειά. Πήγαινε από το ένα έγκλημα στο άλλο. Έμενε σε ένα σπίτι που βρισκόταν ένα μίλι μακριά από τον τόπο του εγκλήματος. Ήταν γνωστό ότι ο Μπρίκνερ διέπραττε κλοπές σε ξενοδοχεία”, πρόσθεσε.

Λίγο μετά την εξαφάνιση της Μαντλίν ο βασικός ύποπτος για την υπόθεση έφυγε από την Πορτογαλία και επέστρεψε στη Γερμανία.

Ο Γερμανός εισαγγελέας Hans Christian Wolters είχε επιβεβαιώσει ότι σήμα από το κινητό τηλέφωνο του Μπρίκνερ εξέπεμπε κοντά από το σημείο όπου εξαφανίστηκε η Μαντλίν και πως οι ερευνητές προσπαθούν να εξακριβώσουν εάν ο Μπρίκνερ ήταν το άτομο που χρησιμοποιούσε το τηλέφωνο.

Ο Hans Christian Wolters μιλώντας στο CBS είπε ότι οι ερευνητές πρέπει να εντοπίσουν και να επικοινωνήσουν με το άτομο που μίλησε με τον βασικό ύποπτο το βράδυ της εξαφάνισης της Μαντλίν.

“Είναι πιθανόν το μοναδικό άτομο που μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ο Κρίστιαν Μπρίκνερ χρησιμοποιούσε το συγκεκριμένο νούμερο. Αυτό θα μπορούσε να είναι η απόδειξη ότι ο Κρίστιαν Μπρίκνερ βρισκόταν στον τόπο του εγκλήματος”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.