ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ισημερινή Γουινέα: Τέσσερις εκρήξεις σε στρατόπεδο – 15 νεκροί και 500 τραυματίες (βίντεο)

Ισημερινή Γουινέα: Τέσσερις εκρήξεις σε στρατόπεδο – 15 νεκροί και 500 τραυματίες (βίντεο)

Τουλάχιστον 15 νεκροί και περισσότεροι από 500 τραυματίες είναι ο τραγικό απολογισμός από εκρήξεις που οφείλονταν σε “αμέλεια”, οι οποίες κατέστρεψαν ένα στρατόπεδο και τις γύρω συνοικίες στην Ισημερινή Γουινέα, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της χώρας Τεοντόρο Ομπιάνγκ Νγκέμα.

Τέσσερις ισχυρές εκρήξεις ισοπέδωσαν κτίρια αυτής της στρατιωτικής βάσης στη Μπάτα, την οικονομική πρωτεύουσα, και αμέτρητα σπίτια περιμετρικά αυτής. Πρόκειται για “ατύχημα που οφείλεται στην αμέλεια της μονάδας που είναι υπεύθυνη για την αποθήκευση των εκρηκτικών, του δυναμίτη και των πυρομαχικών, των οποίων οι εκρήξεις προκάλεσαν τον θάνατο 15 ανθρώπων και τον τραυματισμό περισσότερων από 500”, δήλωσε ο αρχηγός του κράτους σε ανακοίνωση που ανέγνωσε στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο TVGE.

https://twitter.com/disclosetv/status/1368610550817624067

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.