Παπάγου: Καταγγελία για εκφοβισμό 12χρονων κοριτσιών από δυνάμεις ασφαλείας

Παπάγου: Καταγγελία για εκφοβισμό 12χρονων κοριτσιών από δυνάμεις ασφαλείας

Σύμφωνα με καταγγελία αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ την περασμένη Κυριακή, την ημέρα που έγινε ο ξυλοδαρμός του νεαρού στη Νέα Σμύρνη, είχαν εκφοβίσει ανήλικα κοριτσάκια στην πλατεία Κονίτσης στου Παπάγου.

Δυο κοριτσάκια 12 ετών έπαιζαν στην πλατεία και ενώ η ώρα ήταν ακόμα 18:30 το απόγευμα, δηλαδή, εντός της επιτρεπόμενης ώρας κυκλοφορίας. Οι αστυνομικοί με τις μηχανές τους μπήκαν μέσα στην πλατεία και με έντονο ύφος άρχισαν να φωνάζουν στα κοριτσάκια «τι θέλετε εδώ;”, “πού είναι οι γονείς σας;».

Τα κοριτσάκια τρομοκρατήθηκαν και γύρισαν σπίτι όπου ενημέρωσαν τους γονείς τους για το περιστατικό, οι οποίοι αποφάσισαν να το δώσουν στη δημοσιότητα. Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο δήμο Παπάγου-Χολαργό, αναφέρονται στην καταγγελία «Μετά τη Νέα Σμύρνη και τη λαϊκή αγορά του Χαλανδρίου, μαζί με την Πανόρμου, σειρά είχε η επιδρομή αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ την Κυριακή 7 Μαρτίου στην πλατεία Κονίτσης του Παπάγου ενάντια σε δωδεκάχρονα παιδιά που έπαιζαν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα στην ανακοίνωση αναφέρουν ότι μετά τη Δευτέρα 8 Μαρτίου και μετά τη δημοσίευση των καταγγελιών από τους γονείς των παιδιών και την εκτεταμένη καταστολή στην Ν. Σμύρνη, οι περιπολίες και τα μπλόκα σε όλη την περιοχή εντάθηκαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.