ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέα Μηχανιώνα: Έρευνες έπειτα τον εντοπισμό κρανίου – Ποια υπόθεση έπεσε στο «τραπέζι» (βίντεο)

Νέα Μηχανιώνα: Έρευνες έπειτα τον εντοπισμό κρανίου – Ποια υπόθεση έπεσε στο «τραπέζι» (βίντεο)

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αστυνομικές Αρχές έπειτα τον εντοπισμό ενός ανθρώπινου κρανίου κοντά στη Νέα Μηχανιώνα.

​Ο εντοπισμός ξύπνησε άσχημες μνήμες, ενώ πολλοί έχουν συνδέσει την υπόθεση με την αγνοούμενη μητέρας από τη Νέα Μηχανιώνα.

Να υπενθυμιστεί πως, τμήμα του κρανίου εντόπισε περιπατητής σε παραθαλάσσια περιοχή στο Αγγελοχώρι και ειδοποίησε λιμενικό και αστυνομία.

Κάτοικοι της περιοχής μιλούν στην εκπομπή για αυτό το εύρημα και αναφέρονται στην υπόθεση της αγνοούμενης μητέρας από τη Νέα Μηχανιώνα.

Η παλαιότητα του ευρήματος «δείχνει» αγνοούμενο αρκετών χρόνων και για το λόγο αυτό θα εξεταστεί από την ιατροδικαστική του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Με το που εντοπίστηκε το κρανίο, ήρθαν στην επιφάνεια παλαιές υποθέσεις που απασχόλησαν τις Αρχές στην ευρύτερη περιοχή. Πρώτη αυτή της Άννας Δεμερτζή, της 49χρονης μητέρας που χάθηκε μυστηριωδώς τα ξημερώματα της 8ης Οκτωβρίου 2004, ενώ πήγαινε στη δουλειά της.

Όπως αναφέρει στο «Τούνελ» ο Χρήστος Ράμος, πρόεδρος του ΟΦΚΑΘ, το μακάβριο εύρημα βρισκόταν «καρφωμένο» στην άμμο και αποκαλύφθηκε λόγω της άμπωτης, της πτώσης δηλαδή της στάθμης της θάλασσας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.