ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Σε σταθερή κατάσταση ο 30χρονος που τον δάγκωσε ινδική κόμπρα

Σε σταθερή κατάσταση ο 30χρονος που τον δάγκωσε ινδική κόμπρα

Σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται ο 30χρονος ψυχολόγος τον οποίο δάγκωσε η ινδική κόμπρα που είχε, πιθανότατα, παράνομα στο σπίτι του.

​Μάλιστα χθες το απόγευμα οι γιατροί στη ΜΕΘ του Αγίου Σάββα ξύπνησαν για λίγο τον 30χρονο και τον έθεσαν ξανά σε καταστολή, ακολουθώντας μικρά και προσεκτικά βήματα μέχρι να σιγουρευτούν ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο υποτροπής.

Μετά την χορήγηση του αντιδότου χθες το πρωί, το οποίο έφτασε με ιδιωτική πτήση από την Κύπρο, οι γιατροί δηλώνουν συγκρατημένη αισιοδοξία και περιμένουν να περάσουν τα πρώτα 24ωρα για να βγουν τα πρώτα ασφαλή συμπεράσματα αναφορικά με την πορεία της υγείας του.

Την ίδια ώρα οι Αρχές καλούνται να δώσουν απαντήσεις σχετικά με το πώς προμηθεύτηκε ο 30χρονος ψυχολόγος την άκρως επικίνδυνη Ινδική κόμπρα «Naja Kaouthia» την οποία κρατούσε ως κατοικίδιο στο διαμέρισμα του, στο Ζωγράφου, μέσα σε ειδικό κλουβί, το οποίο ωστόσο δεν εμπόδισε το ερπετό να τον δαγκώσει όταν εκείνος προσπάθησε να την ταΐσει με κάποιο τρωκτικό που αγόρασε από Pet Shop.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.