Τραγωδία στο Σχιστό: Όσα είπε η 20χρονη που επέζησε – «Μόνο εγώ ξέρω τι αντίκρυσαν τα μάτια μου»

Τραγωδία στο Σχιστό: Όσα είπε η 20χρονη που επέζησε – «Μόνο εγώ ξέρω τι αντίκρυσαν τα μάτια μου»

Μόνο η συνοδηγός κατάφερε να επιζήσει του τραγικού τροχαίου που σημειώθηκε στο Κερατσίνι στις 4:25 τα ξημερώματα της Πέμπτης και, ευτυχώς, τη γλίτωσε με ελαφρά τραύματα.

Η περασμένη ώρα ήταν αυτή που έκανε την παρέα να αποφασίσει να φύγει από το πάρκο για να επιστρέψουν σπίτια τους. Κινούμενοι με το αυτοκίνητο στην Εθνικής Αντιστάσεως, το αυτοκίνητο, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εξετράπη της πορείας του προς τα δεξιά και αναποδογύρισε, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού και των δύο συνεπιβατών.

Τα λόγια που χρησιμοποίησε η 20χρονη επιζήσασα για να περιγράψει τα όσα έζησε μέσα από τα κοινωνικά της δίκτυα, συγκλονίζουν: «Λυπάμαι πολύ για ότι αντίκρισαν τα μάτια μου, γιατί μόνο εγώ ξέρω. Το σοκ είναι μεγάλο. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των παιδιών και να φοράτε πάντα ζώνη, αυτός είναι ο λόγος που είμαι ακόμα εδώ. Καλό ταξίδι».

Το χρονικό του δυστυχήματος

Η παρέα των τεσσάρων νεαρών ατόμων, κινούνταν με κατεύθυνση από το Πάρκο Σχιστού προς την οδό Γρηγορίου Λαμπράκη στον Πειραιά, όταν για άγνωστο λόγο ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του Ι.Χ. αυτοκινήτου το οποίο προσέκρουσε στις προστατευτικές μπαριέρες.

Στη συνέχεια, το ΙΧ χτύπησε πάνω και σε άλλα σημεία.

Νεκροί ανασύρθηκαν τρεις νεαροί άνδρες ηλικίας 22 ετών, ο μικρότερος, και 25 ο μεγαλύτερος, ενώ σώθηκε μόνο η 20χρονη συνοδηγός του αυτοκινήτου η οποία διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τζάνειο Νοσοκομείο.

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστά τα αίτια της σύγκρουσης, με την Τροχαία να μελετά όλα τα σενάρια, ενώ φως στις συνθήκες του δυστυχήματος αναμένεται να ρίξουν τα στοιχεία που θα προκύψουν από τις κάμερες στην περιοχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.