ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Έξαλλη η Τέτα Καμπουρέλη: «Ο σύζυγός μου είναι αθώος – Του τα χρεώνουν όλα για να κλείσουν την υπόθεση»

Έξαλλη η Τέτα Καμπουρέλη: «Ο σύζυγός μου είναι αθώος – Του τα χρεώνουν όλα για να κλείσουν την υπόθεση»

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 58χρονος κατηγορούμενος για το «ριφιφί» σε τραπεζικές θυρίδες στο Ψυχικό.

Στο μεταξύ σε νέες της δηλώσεις η σύζυγός του Τέτα Καμπουρέλη υποστηρίζει ότι είναι αθώος.

«Ο σύζυγός μου είναι αθώος. Κάτι έχει συμβεί και η τράπεζα πρέπει να χρεώσει έναν άνθρωπο για να κλείσει η υπόθεση. Η αστυνομία πρέπει να κάνει το ίδιο για να κλείσει η υπόθεση και καταλαβαίνεται ότι πρέπει να χρεωθεί ένας άνθρωπος που υποτίθεται βρήκανε κάποιο ποινικό μητρώο» τόνισε η κα Καμπουρέλη μιλώντας στον ΑΝΤ1. Υποστήριξε ότι δεν ισχύουν όσα γράφονται χαρακτηριζόντάς τα «τέρατα».

Όσο στο DNA είπε ότι αυτό που βρέθηκε δεν είναι ούτε αίμα, ούτε σπέρμα, ούτε ιδρώτας. Τόνισε ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να βαραίνουν τον σύζυγό της. «Υπάρχει μόνο αυτό το DNA που λένε, δεν είναι ούτε αίμα, ούτε σπέρμα, ούτε ιδρώτας που γράφτηκε. Είναι ένα νεκρό κύτταρο που μπορεί να μεταφερθεί από τον καθένα στον καθένα».

Υποστήριξε επίσης ότι χρεώνουν στον σύζυγό της όλη αυτή την υπόθεση επειδή η θυρίδα του ήταν δίπλα στης κυρίας που ανοίχτηκε. «Εγώ άκουσα όλες τις κατηγορίες από τις πελάτισσες. Τα έχουν όλοι με την τράπεζα. Δεν μπορεί να συλλάβει το ανθρώπινο μυαλό ότι ένα κατσαβίδι, ένας άνθρωπος έχει κάνει αυτό το πράγμα», σημείωσε.

«Περιμένουμε τη Δικαιοσύνη. Θα πάω μάρτυρας. Ο σύζυγός μου δεν είναι καθόλου καλά. Χρειάζεται στήριξη», κατέληξε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.