«Ριφιφί» σε θυρίδες: Εξετάζεται αν ο δράστης είχε πληροφόρηση για το περιεχόμενο των θυρίδων που ανοίχτηκαν

«Ριφιφί» σε θυρίδες: Εξετάζεται αν ο δράστης είχε πληροφόρηση για το περιεχόμενο των θυρίδων που ανοίχτηκαν

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 58χρονος κατηγορούμενος για το «χρυσό» ριφιφί σε τραπεζικές θυρίδες στο Ψυχικό.

Για την υπόθεση μίλησε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο Γιάννης Μαρακάκης, δικηγόρος των θυμάτων της ληστείας, ο οποίος τόνισε ότι «το δεδομένο ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος παρακολουθείται εδώ και αρκετούς μήνες, σημαίνει ότι οι Αρχές έχουν ένα μίνιμουμ βεβαιότητας ότι πίσω από τη διάρρηξη βρίσκεται εκείνος».

Ο ίδιος, σχολιάζοντας τις δηλώσεις της συζύγου του κατηγορούμενου στον ΑΝΤ1 η οποία υποστήριξε ότι ο 58χρονος είναι αθώος και ότι δεν θα μπορούσε να έχει γίνει η διάρρηξη με ένα κατσαβίδι, τόνισε ότι ο πραγματογνώμονας «έχει διαπιστώσει χωρίς αμφιβολία, ότι τα τέσσερα αυτά ντουλάπια, γιατί δεν είναι απλές θυρίδες, ανοίχτηκαν με ένα μεγάλο κατσαβίδι και ο λόγος ο οποίος άνοιξε πολύ πιο εύκολα ένα κατσαβίδι ένα ντουλάπι σε σύγκριση με μία απλή θυρίδα συρταρωτή ήταν γιατί έχει μεγαλύτερο μήκος το πορτάκι και αντέχει σαν μοχλός περισσότερο».

Όπως είπε ο κ. Μαρακάκης, ο πραγματογνώμονας άνοιξε τα ντουλάπια αυτά σε λιγότερο από πέντε λεπτά κατά τη διάρκεια της προσομοίωσης, ενώ έχει την απόλυτη βεβαιότητα ότι με το ίδιο κατσαβίδι ο κατηγορούμενος άνοιξε και τα τέσσερα ντουλάπια.

Παράλληλα, τόνισε ότι ερευνάται εάν ο κατηγορούμενος είχε πληροφόρηση για το περιεχόμενο των θυρίδων που ανοίχτηκαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.