ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μ.Βαρβιτσιώτης: «Η Αθήνα επέβαλε τον ρυθμό της όσον αφορά τη Τουρκία χωρίς να ωραιοποιεί την κατάσταση»

Μ.Βαρβιτσιώτης: «Η Αθήνα επέβαλε τον ρυθμό της όσον αφορά τη Τουρκία χωρίς να ωραιοποιεί την κατάσταση»

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης δήλωσε ότι η Αθήνα επέβαλε τον ρυθμό της όσον αφορά τη Τουρκία στη Σύνοδο Κορυφής χωρίς να ωραιοποιεί την κατάσταση και εξήγησε ότι χρειάζεται ψυχραιμία.

Εξήγησε παράλληλα, πως η Ελλάδα πράγματι χρησιμοποιεί τη μέθοδο μαστίγιο-καρότο και αυτό γιατί η Αθήνα θέλει να υπάρχει το πλαίσιο των κυρώσεων στο τραπέζι όμως πιστεύει και θέλει να διατηρήσει τους ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με την Άγκυρα .

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, θεωρεί ότι η ελληνική πλευρά έχει καταφέρει να αναδείξει τη στάση της Τουρκίας σε ένα ζήτημα ευρωτουρκικό και όχι περιφερειακό, ενώ αποκάλυψε πως ακόμη και ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, μίλησε στη Σύνοδο της 25ης Μαρτίου για τη στάση της Τουρκίας σημειώνοντας πως η στάση της Άγκυρας τον έχει προβληματίσει όπως και της Ρωσίας και της Κίνας.

Για τα επόμενα βήματα Αθήνας-Άγκυρας ο κ. Βαρβιτσιώτης είπε ότι θα γίνει η συνάντηση των δύο υπουργών Εξωτερικών Δένδια-Τσαβούσογλου, ενώ ο τρίτος γύρος των διερευνητικών επαφών θα πραγματοποιηθεί πριν το Πάσχα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.