ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ριφιφί στο Ψυχικό: Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών 50χρονη γυναίκα – Κλήθηκε να καταθέσει (βίντεο)

Ριφιφί στο Ψυχικό: Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών 50χρονη γυναίκα – Κλήθηκε να καταθέσει (βίντεο)

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις έρευνες των αρχών σχετικά με την υπόθεση παραβίασης θυρίδων σε τράπεζα του Ψυχικού, φαίνεται πώς έχει μπει μια 50χρονη γυναίκα.

Ειδικότερα, η ΕΛ.ΑΣ κάνει φύλλο και φτερό το κινητό του 58χρονου κατηγορουμένου, ψάχνοντας τους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και τις εφαρμογές σε αυτό, προκειμένου να βρει ίχνη που σχετίζονται με την κλοπή των θυρίδων.

Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, στο «μικροσκόπιο» των Αρχών έχει μπει μία 50χρονη, η οποία ερευνάται εάν έχει εμπλοκή με την κινηματογραφική διάρρηξη.

Ήδη, η συσκευή του κινητού έχει σταλεί στο Τμήμα Εξέτασης Ψηφιακών Πειστηρίων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ ούτως ώστε να βρεθούν επίμαχες τηλεφωνικές συνομιλίες ή φωτογραφίες που σχετίζονται με την υπόθεση.

Ακόμη, από τη διερεύνηση αυτή μπορεί να εντοπιστούν και διαγραμμένα αρχεία.

Έρευνα στο σπίτι 50χρονης

Το σημαντικότερο είναι ότι έρευνα έχει γίνει στην κατοικία 50χρονης γυναίκας που φαίνεται να είχε επαγγελματική γνωριμία και συχνές επαφές με τον 58χρονο.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η γυναίκα αυτή κλήθηκε για να καταθέσει για την υπόθεση και έχει γίνει έρευνα στο σπίτι της για τυχόν ευρήματα από την κλοπή των θυρίδων, με αρνητικά πάντως αποτελέσματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, έρευνα έχει γίνει τα τελευταία 24ωρα και σε ιδιωτικό χώρο του 58χρονου στην Αγία Παρασκευή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.