ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Θεατρίνος, πολιτικός απατεώνας και πατριδοκάπηλος» ο Φελόπουλος; Πέφτω από τα σύννεφα!

Ρωσικά Tu-142 πέταξαν πάνω από Βόρεια Θάλασσα & Βορειοανατολικό Ατλαντικό

Ρωσικά Tu-142 πέταξαν πάνω από Βόρεια Θάλασσα & Βορειοανατολικό Ατλαντικό

Πάνω από την Bόρεια Θάλασσα και στον Βορειοανατολικό Ατλαντικό, πέταξαν δύο ρωσικά αεροσκάφη Tu-142.

«Τα πληρώματα δύο υποβρύχιων αεροσκαφών Tu-142 του Βόρειου Στόλου πραγματοποίησαν προγραμματισμένη πτήση πάνω από την Βόρεια Θάλασσα και στον Βορειοανατολικό Ατλαντικό. Μετά την ολοκλήρωση της πτήσης, οι πιλότοι προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο Kipelovo στην περιοχή Vologda», αναφέρεται στη σχετική δήλωση.

Η πτήση πραγματοποιήθηκε πάνω από τα ουδέτερα νερά της Θάλασσας Μπάρεντς, της Νορβηγίας και της Βόρειας Θάλασσας.

Μάλιστα, στην αρχική φάση της πτήσης πάνω από τη Θάλασσα Μπάρεντς, τα ρωσικά αεροσκάφη συνοδεύτηκαν από μαχητικά Su-33.

Η πτήση διήρκεσε περίπου 11 ώρες ενώ πάνω από τη θάλασσα της Νορβηγίας, ένα ζευγάρι μαχητικών F-16 της Βασιλικής Νορβηγικής Πολεμικής Αεροπορίας απογειώθηκε δύο φορές για να τα συνοδεύσει.

Επιπλέον, δύο μαχητικά της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας συνόδευσαν τα αεροσκάφη Tu-142 στον εναέριο χώρο πάνω από τη Βόρεια Θάλασσα, σύμφωνα με τον Βόρειο Στόλο της Ρωσίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.