ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ριφιφί στο Ψυχικό: Στη «μάχη» των ερευνών και η Ιντερπόλ – Τι δήλωσε ο κοσμηματοπώλης

Ριφιφί στο Ψυχικό: Στη «μάχη» των ερευνών και η Ιντερπόλ – Τι δήλωσε ο κοσμηματοπώλης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για το ριφιφί σε τραπεζικές θυρίδες στο Ψυχικό, καθώς μετά την εξέταση ενός κοσμηματοπώλη, καθώς και 3 πανάκριβων ρολογιών για να διαπιστωθεί εάν ήταν προϊόντα κλεπταποδοχής η υπόθεση πλέον λαμβάνει διεθνή χαρακτήρα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες στο «παιχνίδι» για τον εντοπισμό των κοσμημάτων και των μετρητών, που πλησιάζουν τα 8 εκατ. ευρώ, μπαίνει πλέον και η Ιντερπόλ. Τα κλιμάκια που θα συμμετέχουν στην έρευνα θα έχουν ως αποστολή να βρουν την διαδρομή που ακολούθησαν τα κλοπιμαία.

Νωρίτερα και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η αστυνομία είχε πάρει 3 πανάκριβα ρολόγια από κοσμηματοπωλείο μάρτυρα στην υπόθεση ώστε να εξεταστούν αν σχετίζονται με κάποιο τρόπο με την υπόθεση του ριφιφί. Όπως έδειξαν τα στοιχεία από το εγκληματολογικό της αστυνομίας, τα ρολόγια είναι «καθαρά».

Ο κοσμηματοπώλης εξεταζόταν μαζί με άλλους τρεις μάρτυρες για το αν έχει σχέση με τον κατηγορούμενο Βασίλη Γκουρούση με τις αρχές να τον καλούν για να μάθουν τα «τι, ποιος, από πού» της γνωριμίας τους. Ο κοσμηματοπώλης ανέφερε στην αστυνομία ότι η σχέση τους ήταν καθαρά επαγγελματική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.