ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Η στιγμή που F-15 διαλύει ολοκληρωτικά drone των ανταρτών Χούθι (βίντεο)

Η στιγμή που F-15 διαλύει ολοκληρωτικά drone των ανταρτών Χούθι (βίντεο)

Σε βίντεο που δημοσιεύθηκε πριν από λίγες μέρες και έχει γίνει «viral» στο διαδίκτυο, εμφανίζεται ένα μαχητικό αεροσκάφος F-15 της Αεροπορίας της Σαουδικής Αραβίας το οποίο εντοπίζει και καταστρέφει ένα drone των Χούθι, με τα στιγμιότυπα να «απαθανατίζουν» καρέ καρέ την κατάρριψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα τύπου Qasef που επιχειρούν στα νότια σύνορα της Σαουδικής Αραβίας με την Υεμένη, εξαπολύονται από τις δυνάμεις των Χούθι, με στόχο να πλήξουν στρατηγικής σημασίας υποδομές και εγκαταστάσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο Defencenet

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.