ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Επίθεση με βιτριόλι – Δικηγόρος Ιωάννας: «Μέχρι και οι τοίχοι έλιωσαν»

Επίθεση με βιτριόλι – Δικηγόρος Ιωάννας: «Μέχρι και οι τοίχοι έλιωσαν»

Ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Απόστολος Λύτρα, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή, περιέγραψε την αντίδραση της άτυχης γυναίκας που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι, μόλις άκουσε την ομολογία και τη συγγνώμη της 35χρονης κατηγορουμένης.

Όπως ανέφερε ο κ. Λύτρας, η Ιωάννα εξοργίστηκε όταν άκουσε την ομολογία της 35χρονης που της πέταξε βιτριόλι και δεν δέχτηκε τη συγγνώμη της.

​«Πώς θα μπορούσε να δεχτεί τη συγγνώμη έπειτα από τέτοια βλάβη; Δεν είναι μόνο αυτό. Είναι η όλη στάση της κατηγορουμένης. Πολύ εύκολο να διαπιστώσει ο οποιοσδήποτε ότι απλά αποστήθισε ένα κείμενο και πήγε να το καταθέσει στην ανακρίτρια. Δεν έχει δώσει απαντήσεις στα βασικά ερωτήματα από πού προμηθεύτηκε και το καυστικό υγρό και για ποιον λόγο το έκανε», σημείωσε ο κ. Λύτρας, χαρακτηρίζοντας «δασκαλεμένη» την κατηγορούμενη.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Ιωάννας Παλιοσπύρου, στόχος της κατηγορουμένης είναι η αλλαγή του κατηγορητηρίου. «Προσπαθεί να αλλάξει την κατηγορία από απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη. Ούτε έχει μεταμεληθεί. Και τον χρόνο να γύριζε πίσω η κατηγορούμενη πάλι το ίδιο θα έκανε στην Ιωάννα. Όλη η στάση της κατηγορουμένης κινείται γύρω από ένα ψέμα», υπογράμμισε.

«Η κατηγορούμενη απάντησε αόριστα ότι επιτέθηκε “για ένα προσωπικό ζήτημα” που δεν μας είπε ποιο είναι αυτό. Δεν μας είπε από πού προμηθεύτηκε το καυστικό υγρό. Διαφορετικά θα έλεγε κάτι. Πιστεύω ότι είχε συνεργό. Αν ο άνθρωπος που την προμήθευσε καυστικό υγρό γνώριζε πού θα το χρησιμοποιήσει, υπάρχει μορφή συνέργειας» πρόσθεσε ο κ. Λύτρας.

«Μέχρι και οι τοίχοι έλιωσαν με το βιτριόλι»

Αναφορικά με την ποσότητα του καυστικού υγρού που δέχθηκε η Ιωάννα αλλά και τους ισχυρισμούς της κατηγορούμενης ότι δεν ήξερε τι μπορεί να προκαλέσει, ο κ. Λύτρας ήταν ξεκάθαρος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​«Ένας άνθρωπος που μεταμφιέζεται, έχει αριθμούς σε μη ελληνικά ονόματα, έχει μέτρα παρακολούθησης, ένας άνθρωπος με αυτή την οργάνωσης, δεν μπήκε στον κόπο να δει τι κάνει το βιτριόλι; H Iωάννα στα χέρια, στο πρόσωπο και στο στήθος στο 98% είναι καμένη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.