ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ατρόμητος κρατούμενος ήρθε αντιμέτωπος με 30 άτομα σε φυλακές της Κρήτης

Ατρόμητος κρατούμενος ήρθε αντιμέτωπος με 30 άτομα σε φυλακές της Κρήτης

Μία απίστευτη σύρραξη έλαβε χώρα σε φυλακές της Κρήτης, όταν ένας 31χρονος ήρθε αντιμέτωπος με 30 συγκρατούμενούς του.

Μία παρεξήγηση ήταν αφορμή για την σύρραξη που υπήρξε στις φυλακές της Αλικαρνασσού, όπου την παράσταση έκλεψε το θύμα που δεν δίστασε να τα βάλει με τουλάχιστον 30 κρατούμενους.

Όλοι λοιπόν ξεκίνησαν το μεσημέρι, όταν ένας Γεωργιανός κρατούμενους έκανε παρατηρήσεις σε συμπατριώτες του για ένα λάθος που είχαν κάνει, όμως δεν ήταν προσεκτικός σε αυτά που έλεγε.

Τον άκουσε ένας Σύρος, λογόφεραν και τελικά τον χτύπησε, με αποτέλεσμα να ζητήσει την βοήθεια των συμπατριωτών του που θεωρούνται από τους πιο σκληροπυρηνικούς στις φυλακές. Λίγο αργότερα, όπως αναφέρει το creta24.gr, περίπου 30 Γεωργιανοί επιχείρησαν να πάρουν εκδίκηση, όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα περίμενε κανείς.

Ο 31χρονος κρατούμενος, δεν το έβαλε στα πόδια για να κρυφτεί στο κελί του, αλλά έβγαλε την μπλούζα του και δήλωσε έτοιμος για καυγά, ο οποίος δεν άργησε να ξεκινήσει.

Παρά τον μεγάλο αριθμό αντιπάλων που είχε να αντιμετωπίσει και το γεγονός ότι δέχθηκε χτυπήματα ακόμα και από τηγάνι στο κεφάλι, τελικά την γλίτωσε με ελαφρά τραύματα, καθώς επενέβησαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Σύρος ηλικίας 31 ετών έχει καταδικαστεί για ληστεία και ο Γεωργιανός με τον οποίο μάλωσε αρχικά για διακεκριμένες κλοπές. Από τη συμπλοκή τραυματίστηκε ελαφριά κι ένας Ηρακλειώτης ο οποίος εκτίει ποινή για ληστεία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.