ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Εκτέλεση Γ.Καραϊβάζ: «Καθαρό» το όπλο – Δέκα σφαίρες στο σώμα του άτυχου δημοσιογράφου

Εκτέλεση Γ.Καραϊβάζ: «Καθαρό» το όπλο – Δέκα σφαίρες στο σώμα του άτυχου δημοσιογράφου

Η ιατροδικαστική εξέταση στο νεκρό σώμα του Γιώργου Καραϊβάζ έδειξε ότι βρέθηκαν συνολικά στο κορμί του δέκα σφαίρες, με δύο εξ αυτών στο κεφάλι.

Όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα νεκροτομής, ο δημοσιογράφος φέρει δύο τραύματα κεφάλι, ένα στον λαιμό, έξι στον θώρακα και ένα αμυντικό τραύμα στη παλάμη που προέρχεται από την αυθόρμητη προσπάθειά του να προστατευτεί.

«Καθαρό» το όπλο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται έρευνα για την εξιχνίαση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η βαλλιστική έρευνα έδειξε ότι το 9αρι όπλο που χρησιμοποίησαν οι δράστες για να τον εκτελέσουν ήταν «καθαρό», δηλαδή δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε κάποια άλλη έκνομη ενέργεια.

Οι αρχές εξετάζουν ως επικρατέστερο σενάριο αυτό της μαφιόζικης επίθεσης, έχοντας αποκλείσει εξ αρχής το χτύπημα να ήταν τρομοκρατική ενέργεια.

Παράλληλα, στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκεται το υλικό των καμερών που υπάρχουν στην περιοχή, προκειμένου να εντοπιστούν στοιχεία που θα δείχνουν τόσο την είσοδο των δραστών στο σημείο όπου εκτέλεσαν τον δημοσιογράφο, όσο και την έξοδό τους απ’ αυτό.

Ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζονται είναι οι δράστες να διέφυγαν από τον Λόφο Πανί, καθώς από το σημείο αυτό είχαν πρόσβαση σε αρκετούς κεντρικούς δρόμους της περιοχής.

Ταυτόχρονα οι αρχές μελετούν τα κείμενα που είχε γράψει τον τελευταίο καιρό στην ιστοσελίδα bloko.gr που διατηρούσε, σχετικά κυρίως με θέματα οργανωμένου εγκλήματος και διαφθοράς, προκειμένου να εξετάσουν αν κάποια από αυτά μπορεί να σχετίζονται με την δολοφονική επίθεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης οι αστυνομικοί έχουν πάρει το τηλέφωνο του δημοσιογράφου, το οποίο ερευνάται για να διαπιστωθεί αν είχε κάποιες συνομιλίες που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ύποπτες, ενώ έχουν ζητήσει και άρση απορρήτου για να διαπιστώσουν αν υπήρξαν τηλεφωνικές επαφές στην περιοχή πριν και μετά το έγκλημα που να σχετίζονται με την υπόθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.