ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: Ελληνικής καταγωγής οι δολοφόνοι;

Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: Ελληνικής καταγωγής οι δολοφόνοι;

Την εκτίμηση ότι οι άνθρωποι που δολοφόνησαν τον Γιώργο Καραϊβάζ δεν ήρθαν από το εξωτερικό εξέφρασε ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ. Θανάσης Κατερινόπουλος.

Η έρευνα είπε, πρέπει να εστιαστεί πρώτα στα ρεπορτάζ του Γιώργου Καραϊβάζ και εν συνεχεία στο σκούτερ. «Αν ψάχνουμε από το σκούτερ να βρούμε στοιχεία για να φθάσουμε στους δράστες κούνια που μας κούναγε» είπε στον ΑΝΤ1, τονίζοντας ότι «αν υπάρχει η βούληση, θα βρεθεί η άκρη».

Αναφορικά με το σκούτερ υπογράμμισε πως «τέτοια σκούτερ στην αγορά και μαύρου χρώματος, δεν έχουν πωληθεί πάνω από 600. Ψάξτε να βρείτε σε ποιους πωλήθηκαν».

«Έστελνε μηνύματα μέσω της πένας του. Πρέπει να ξεκινήσουμε από εκεί», είπε ο κ. Κατερινόπουλος, επισημαίνοντας πως πρέπει να δούμε ποιους ενόχλησε ο δημοσιογράφος. Εκτίμησε πως «εάν δεν του έκλειναν το στόμα, θα έτριζαν πολλές καρέκλες» και συμπλήρωσε πως επειδή ήταν έξυπνος άνθρωπος «δεν μπορεί να μην έχει αφήσει κάπου αποθηκευμένα πράγματα».

«Εγώ πιστεύω ότι οι δολοφόνοι είναι Έλληνες ή αλλοδαποί που ζουν χρόνια στην Ελλάδα» ανέφερε, ο κ. Κατερινόπουλος με τη βεβαιότητα πως οι δολοφόνοι δεν ήρθαν από το εξωτερικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.