Κατερίνη: Εξαρθρώθηκε σπείρα για λαθρεμπόριο ποτών και τσιγάρων

Κατερίνη: Εξαρθρώθηκε σπείρα για λαθρεμπόριο ποτών και τσιγάρων

Οι αστυνομικοί του τμήματος Κατερίνης ερευνούσαν το τελευταίο χρονικό διάστημα υποθέσεις λαθρεμπορίου στην περιοχή και κατάφεραν να συλλάβουν δύο Έλληνες και έναν αλλοδαπό που εντοπίστηκαν σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις.

Πρώτος, συνελήφθη από τους αστυνομικούς ο ένας Έλληνας, ο οποίος έκρυβε στον ιδιωτικό χώρο στάθμευσης που διατηρεί 1.910 λαθραία πακέτα τσιγάρων. Ακολούθησε η έρευνα στο σπίτι του αλλοδαπού όπου κατασχέθηκαν 250 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και στην συνέχεια οι αστυνομικοί ερεύνησαν το κατάστημα του δεύτερου Έλληνα και διαπίστωσαν ότι διέθετε προς πώληση 47 λαθραίες φιάλες αλκοολούχων ποτών.

Τα λαθραία τσιγάρα και ποτά κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στο Τελωνείο για τον υπολογισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών, ενώ οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης με ξεχωριστές δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους για παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα.

Αλλοδαπός με λαθραίο καπνό συνελήφθη στην Φλώρινα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε περιοχή της Φλώρινας ένας 67χρονος αλλοδαπός που είχε περάσει παράνομα στη χώρα από μη νομοθετημένο σημείο, υποβλήθηκε σε έλεγχο και στην κατοχή του βρέθηκαν συσκευασίες με λαθραίο καπνό βάρους 3,5 κιλών. Η ποσότητα καπνού παραδόθηκε στο Τελωνείο για να υπολογιστούν οι φόροι και οι δασμοί, ενώ ο 67χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Φλώρινας που του άσκησε δίωξη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.